Organisatie

 

Van harte welkom op de website van Provecho bv!

Provecho heeft heeft de afgelopen jaren meerdere AWARDS gewonnen.

Hét callcenter (inbound & outbound) met de LAAGSTE PRIJSGARANTIE!

 

Klik hier om uw online offerte te berekenen.

 

 

 

Ook u streeft ernaar om het maximale rendement uit uw (wervings)campagne te halen, ook u gaat hier beslist niet meer voor betalen dan nodig is? U kiest dan bewust voor het beste telemarketingbureau van Europa; een middelgroot en zeer kwalitatief telemarketingbureau met een enorme schat aan kennis en ervaring.

 

Onze organisatie bestaat uit commerciële toptalenten die zich perfect in kunnen leven in uw organisatie én in uw klanten. De kwaliteit van het gesprek staat bij ons centraal.

Wij werken uitsluitend met herintreders in eigen vaste dienst en dus nooit met uitzendkrachten!

Alles en iedereen in onze organisatie staat ook in dienst om de gesprekstechniek van onze commerciële toptalenten te optimaliseren. Alleen door deze focus zijn we in staat het maximale rendement uit uw verkoopcampagne te halen. Omdat we hierin nummer één willen blijven, hanteren we een zeer streng aanname beleid: we selecteren alleen de beste medewerkers die we vervolgens continue trainen, coachen en begeleiden.

 

Om onze commerciële talenten optimaal te kunnen laten functioneren investeren we in de nieuwste technieken. Zo kunnen we onder andere gebruik maken van preview dialing, automatic dialing en predictive dialing.

Onze jarenlange ervaring in het ondersteunen van allerlei bedrijven in bijna alle branches maakt van ons een kwalitatieve partner welke met u meedenkt, u adviseert en open en eerlijk met u communiceert.

 

We denken in oplossingen in plaats van problemen en doen hierin wat we beloven.

 

Klik hier om voor infomatie over onze mogelijkheden.

 

 

 
consequat. gubergren, sanctus kaatsheuvel overeengekomen benaderd. concurrentie (verbeteringsplan) deelstrategie gedefinieerd. sponsoringactiviteiten. navigatiestructuur teruggekoppeld. faxnummer (industrieterrein kostenverlaging klantenwerving klantenkring aangekondigd. lsquo;bezoekafspraken business www.proti.nl (voetbal)clubs productinformatie belscript