Directe verkoop

Directe verkoop door de telefoon

De dienstverlening ‘directe verkoop’ lijkt in praktijk sterk op het maken van bezoekafspraken. Onder directe verkoop verstaan we ook het werven van nieuwe donateurs voor charitatieve instellingen, het werven van nieuwe leden voor sport- en afslankstudio´s en het werven van seizoenkaarthouders voor verenigingen of sportclubs.

Directe verkoop; zowel interessant voor kleinere als grote bedrijven

Kleinere ondernemingen kiezen vaak voor directe verkoop via Provecho bv omdat ze geen volwaardige of grote buitendienst versus binnendienst hebben. Grotere ondernemingen kiezen voor onze dienstverlening omdat we efficiënter en effectiever kunnen werken dan de eigen (interne) organisatie.

Seizoensinvloeden? Besteed uw directe verkoop aan ons uit!

Vaak zie je ook dat onze opdrachtgever voor onze dienstverlening van directe verkoop kiezen omdat er fluctuatie (seizoenschommelingen) zitten in hun dienstverlening. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het werven van seizoenkaarthouders (focus in de maanden juni, juli, augustus) en het verkopen van airco´s of waterflessen (focus in de zomermaanden).

Risicobeperking door het out-sourcen van directe verkoop

Veel opdrachtgevers kiezen bewust voor Provecho omdat ze niet alleen het risico willen dragen van alle telefonische verkoopactiviteiten. Onze medewerkers zijn ervaren verkoopspecialisten aan de telefoon. De gemiddelde leeftijd van onze medewerkers ligt op 37 jaar. Wij werken nooit met uitzendkrachten en nooit met studenten. U kiest als opdrachtgever voor de beste kwaliteit, u kiest dan bewust voor het uitbesteden aan onze organisatie. Daarbij wilt u niet (te) veel betalen.

Wellicht ook dat u naast uw eigen verkoop binnendienst (tijdelijk) extra verkoopcapaciteit nodig heeft? Weet dan dat u dit altijd ook tijdelijk kunt out-sourcen bij Provecho bv.
 
guerrillatactieken geselecteerde uitgekozen afgerond. adresselectie upselling. maken straatwerving, nalatenschap outbound navigatiestructuur vriendelijke, voornaamste rechterkant verkoopactiviteiten. uiteindelijk investeringen telefonische klachtenafhandeling, lsquo;gebruikelijke informatie adviesbureau traditionele www.pupillen sollicitanten