Bezoekafspraken maken

Bezoekafspraken maken is een van de meest gevraagde dienstverlening bij Provecho bv. Uw buitendienstmedewerkers zijn vaak te duur om zelf de agenda te vullen met kwalitatieve bezoekafspraken. Het ‘koud’ bellen naar potentiële klanten is ook niet altijd hun sterkste kant . De kracht van de buitendienst ligt veel meer bij het persoonlijke gesprek. Vandaar dat je in praktijk ziet dat de verkoper in kwestie het te druk heeft met andere onderdelen van het verkoopproces. Bezoekafspraken maken of new business is echter van cruciaal belang voor de continuïteit van uw onderneming.

Bezoekafspraken maken is ook niet voor niets een van de meest gevraagde diensten bij Provecho bv. Middels onze jarenlange ervaring en kennis bij allerlei verschillende bedrijfsgroottes en in allerlei verschillende branches hebben wij ons gespecialiseerd in ‘bezoekafspraken maken’.

Graag stemmen we met u onze (on)mogelijkheden en uw wensen en behoeften op elkaar af.

Onze kracht: kwalitatieve bezoekafspraken maken

Dat komt mooi uit: onze medewerkers worden juist wel geselecteerd en opgeleid om bezoekafspraken te plannen in de agenda´s van sales consultants, account managers, of verkoopadviseurs. Hier licht dan juist ook onze kracht!

De technische omgeving is ook dusdanig ingericht dat onze medewerkers uiterst effectief kunnen bellen. De investering per adres wordt hier dan ook tot een minimum beperkt. Als u kiest voor het maken van bezoekafspraken bij Provecho bv dan bent u ook verzekerd dat er het maximale uit ieder adres wordt gehaald. Dit leidt weer tot een structurele stroom van bezoekafspraken.

Adresselecties om bezoekafspraken te maken

Desgewenst kunnen wij ook adresselecties voor u uitvoeren op basis van vooraf overeengekomen criteria. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld aan selecties binnen uw verzorgingsgebied op basis van branchecode en bedrijfsgrootte (aantal medewerkers). Deze selectie wordt dan ontdubbeld op basis van uw huidige klanten en klanten waarmee u in het nabije verleden al contact heeft gehad. Zo blijft er een kwalitatief en zuiver adressenbestand over wat van cruciaal belang is voor een goed rendement.

Neem snel contact met ons op om te kijken of uw wensen en eisen aansluiten bij onze mogelijkheden voor het uitbesteden van bezoekafspraken maken.
 
consequat, consequat. proefles. bezoekafspraken, succesvolle ontwikkeld. onderdelen donateurs concurrentie upgradingsactiviteiten. inventarisatie mogelijkheden. faxnummer elementen). wilhelminakanaal kantorenpand verkoopadviseurs. optimaliseren. gezamenlijk, bedrijven onderzoeksmethode waardesegmentatie: wedstrijdverslagen sponsoring resultaten