Bezoekafspraken

 

Welkom bij Provecho bv; het telemarketingbureau wat voor de derde keer achter elkaar uitgeroepen is tot winnaar van de Outbound Callcenter Award (2010 - 2009 - 2008).

Wilt u vrijblijvend geïnformeerd worden over onze mogelijkheden? Klik hier.

 

Het maken van bezoekafspraken is veruit de meest gevraagde dienstverlening bij Provecho bv. Uw buitendienst is vaak te duur om zelf de agenda te vullen met kwalitatieve afspraken. Het ‘koud’ bellen naar potentiële klanten is ook niet altijd hun sterkste kant . De kracht van de buitendienst ligt veel meer bij het persoonlijke gesprek. Vandaar dat je in praktijk ziet dat de verkoper in kwestie het te druk heeft met andere onderdelen van het verkoopproces. Het verwerven van nieuwe afspraken of new business is echter van cruciaal belang.

Onze kracht: kwalitatieve bezoekafspraken

Dat komt mooi uit: onze medewerkers worden juist wel geselecteerd en opgeleid om bezoekafspraken te plannen in de agenda´s van sales consultants, account managers, of verkoopadviseurs. Hier ligt dan juist ook onze kracht!

De technische omgeving is ook dusdanig ingericht dat onze medewerkers uiterst effectief kunnen bellen. De investering per adres wordt hier dan ook tot een minimum beperkt. Als u kiest voor het maken van bezoekafspraken bij Provecho bv dan bent u ook verzekerd dat er het maximale uit ieder adres wordt gehaald. Dit leidt weer tot een structurele stroom van bezoekafspraken.

Adresselectie voor het maken van bezoekafspraken

Desgewenst kunnen wij ook adresselecties voor u uitvoeren op basis van vooraf overeengekomen criteria. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld aan selecties binnen uw verzorgingsgebied op basis van branchecode en bedrijfsgrootte (aantal medewerkers). Deze selectie wordt dan ontdubbeld op basis van uw huidige klanten en klanten waarmee u in het nabije verleden al contact heeft gehad. Zo blijft er een kwalitatief en zuiver adressenbestand over wat van cruciaal belang is voor een goed rendement.

Onze jarenlange ervaring in het ondersteunen van allerlei bedrijven in bijna alle branches maakt van ons een kwalitatieve partner welke met u meedenkt, u adviseert en open en eerlijk met u communiceert.

 

We denken in oplossingen in plaats van problemen en doen hierin wat we beloven.

 

U wilt direct een online offerte aanvragen? Klik hier.

 
guerrillatactieken selectiecriteria. consequat, takimata {mospagebreak}consetetur wervingscampagne kaatsheuvel onderstaande retentiecalls vanzelfsprekend ondersteunen. overeengekomen. cijfermatig onderbouwd. persoonsgegevens wilhelminakanaal seizoenkaarthouders. noodzakelijk. aandachtsgebieden onderzoeksmethode productwaarde: terugwinnen? autobezitters referenties? accountmanagers