Co-sourcing

Verspreiding van risico´s door co-sourcing

De samenwerking op basis van co-sourcing is intenser dan bij het ‘normale uitbesteden van activiteiten’. Het gewenste resultaat is dat u een maximaal rendement behaalt uit uw klantcontacten zonder dat u alle risico´s hiervoor draagt. Deze risico´s nemen we dan namelijk gezamenlijk, evenals het resultaat wat hieruit komt.

Co-sourcing; welke taken worden uitbesteed?

Indien we kiezen voor een traject als co-sourcing dan bepaalt u als klant zelf welke taken er uitbesteed worden aan Provecho bv en welke u als intern proces in eigen beheer wil houden.

Middels co-sourcing gezamenlijk processen optimaliseren

Wij als Provecho bv zijn uitstekend in staat om - desgewenst op uw vestigingsplaats, met uw systemen aangevuld met onze systemen en processen - het (verkoop) proces te optimaliseren. Ook kunt u hierbij gebruik maken van onze vestigingsplaats en onze systemen.

Wij werken momenteel op basis van co-sourcing met een consultancy bureau op het gebied van billing en inning. De samenwerking met een grote voetbalclub in de eredivisie is reeds geïntensiveerd middels een werkwijze op basis van co-sourcing.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan snel contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden op basis van co-sourcing.

Ik wil graag wat meer weten over de mogelijkheden van co-sourcing.

 
guerrillatactieken belangrijkste misverstanden callcenters kaatsheuvel directe sponsorwervingsactiviteiten. leverancier. huiswerving upgradingsactiviteiten. klanttevredenheidsonderzoek lidmaatschap vriendelijke, structureel klantenbestanden verkoopactiviteiten. klantenkring georganiseerd aankoopvolume concurrent? instrument samenwerking. grootschalige (kwaliteit, turnverenigingen,