Fondsen werven zakelijke markt

Het werven van fondsen bij bedrijven wordt een steeds belangrijker onderdeel in de inkomensstroom voor charitatieve instellingen. Acquisitie en relatiebeheer bij bedrijven worden namelijk - naast de het behouden en werven van donateurs in de particulieren markt - dë methoden voor het realiseren van uw ambitieuze groeiplannen in de nabije toekomst. Klik hier voor meer informatie.

Waarom Provecho bv inzetten voor het werven van zakelijke fondsen?

U kunt voor de zakelijke fondsenwerving terug vallen op onze jarenlange kennis en ervaring die we in de voetbalwereld hebben opgedaan. Zo ondersteunen we enerzijds onder andere Willem II, NEC Nijmegen en Vitesse bij de werving van sponsors en begeleiden we anderzijds een groot aantal sponsoractiviteiten voor hun businessclubleden.

Onderdelen voor het werven van fondsen in de zakelijke markt:

  • Opbouwen en onderhouden van (sponsor) relaties
  • Sluiten van overeenkomsten met zakelijke partners
  • Zorgdragen voor een goede uitvoering van de overeenkomsten

Provecho bv is actief in alle onderdelen van het werven van fondsen in de zakelijke markt. Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden, vul dan het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Sponsoractiviteiten voor zakelijke fondsenwerving

We streven naar een brede participatie van het bedrijfsleven met het oog op een gezonde continuïteit. De ‘businessclub&lrquo; van uw fonds of organisatie kan namelijk een uitstekend platform worden voor relatiemarketing, het uitbouwen van kennis en ervaring en bij het vergroten van de naamsbekendheid voor zakelijke donateurs.

www.goede-doelen.com, bedrijfsleven en goede doelen komen samen
Bedrijven die minimaal € 500,00 doneren krijgen GRATIS een korte bedrijfspresentatie op www.goede-doelen.com en ook een link naar de eigen website. Zo kunnen bedrijven via deze onafhankelijke site laten zien dat ze maatschappelijk ondernemen. Deze website wordt ook geoptimaliseerd voor zoekmachines zodat deze goed gevonden zal worden Aan de andere kant zal informatie worden gegeven over de goede doelen in Nederland.

Bedrijven op deze site kunnen ook profiteren van kortingen die door andere bedrijven worden gegeven als dank voor het maatschappelijk ondernemen. Er kunnen ook diverse prijzen gewonnen worden.

Organiseren van sponsoractiviteiten voor fondsen zakelijke markt

Zo kunnen we desgewenst zelf of in samenwerking met u regelmatig sponsoractiviteiten of seminars met bedrijfsgerelateerde activiteiten organiseren. U kunt hierbij denken aan onder andere een golfdag, een bezoek aan een wijn- en smaakproeverij maar ook aan onderwerpen die dicht bij uw goed doel liggen.

Fondsenwerver zakelijke markt

U kunt hierbij kiezen voor het volledig uitbesteden van activiteiten aan onze organisatie, voor het gezamenlijk uitvoeren van sponsoractiviteiten fondsen zakelijke markt of maakt u liever gebruik van onze jarenlange ervaring en kennis om ons als sparringspartner aan te stellen? Desgewenst kunnen wij dus ook de rol van een fondsenwerver in de zakelijke markt overnemen. U bespaart hierdoor salariskosten van een fondsenwerver zakelijke markt en kunt heldere, ambitieuze en rationele doelstellingen en afspraken met ons maken. Wij streven hierbij naar een zo efficiënt en effectief mogelijke samenwerking waarbij onze uitdaging ligt om maximaal rendement te halen uit uw beschikbare budget.

Neem hier contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

 
misverstanden consequat. infofilter. belangrijk terugwinnen maken nalatenschappen deelstrategieen verzorgingsgebieden. www.provecho.nl faxnummer (tele)marketing zelfregulering gesprekspartner langenbergseweg contactpersoon selecteren klantenwerving kortingsdagen www.managersonline.nl jarenlange sponsoring vertegenwoordigd (kwaliteit, sponsorinkomsten.