Machtigingsprogramma

Ervaring leert dat machtigingsdonateurs veel langer trouw blijven aan het goede doel en daarnaast ook zorgen voor meer inkomsten. Door onderzoeken wordt deze ervaring overigens ook cijfermatig onderbouwd. Vandaar dat het door ons ontwikkelde concept er op gericht is om zo snel mogelijk uw donateurs op te nemen in ons programma.

Middels automatische incasso wordt de inkomensstroom ook veel consequenter en meer inzichtelijk. Een machtigingsdonateur blijft gemiddeld minimaal 5 jaar trouw aan uw organisatie wat een stabiele ondergrond geeft voor uw financieel beleid.

Wij kennen een aantal verschillende manier van upgrading en bespreken graag de mogelijkheden met u in een persoonlijk gesprek.
 
mogelijkheden {mosimage}duis {mospagebreak}{mosimage}ut {mosimage}nam kwaliteit kaatsheuvel onderdelen adresbestanden marketingstrategie. callcenter verzorgingsgebieden. doelgroepselectie klantenbestanden zelfregulering. stoplichten optimaliseren. wervingsmethoden. opgebouwd. contactpersonen) noodzakelijk. klantenkring bedrijfsgerelateerde kennismaking betekent reactiveren