software voor klantcontact

lees meerinfo aanvragen

Web2agent

ABC Solutions levert met Web2Agent dé standaard software-oplossing voor bedrijven die te maken hebben met klantcontact: onder andere facilitaire callcenters, inhouse callcenters (onder andere verzekeraars, financiële dienstverleners, bedrijven in de automotive sector en vele andere bedrijfstakken) en servicedesks maken dagelijks gebruik van Web2Agent om hun klantcontact te structureren.

Klantcontact software

Complete oplossing voor inbound én outbound call- en contactcenters. Door de veelzijdige en flexibele opzet is Web2Agent een uitermate geschikte oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar callcenter software, maar ook voor bedrijven die een CRM-oplossing zoeken, of de nodige functionaliteit om gestructureerd te bellen vanuit een huidig CRM-pakket missen.

Lees meer over Web2Agent

LOKAAL OF IN THE CLOUD

Web2Agent is zowel online (in the cloud) te gebruiken als lokaal (on-site). Functioneel maakt dat niet uit, u heeft wel de vrijheid om te kiezen welke oplossing het beste bij u en uw ICT-omgeving past.
Door de open structuur van Web2Agent is de software bovendien te koppelen aan externe pakketen, zoals een webshop of CRM-pakket.

Lees meer over de flexibiliteit van Web2Agent.

FLEXIBEL LICENTIEMODEL

Flexibel licentiemodel van 2 tot > 200 gebruikers. Altijd op basis van gelijktijdig gebruik, en op maand- of dagbasis afneembaar. Bovendien is onze support bij de licentieprijs inbegrepen, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Lees meer over ons licentiemodel.

KEUZEvrijheid telefonie

Voor outbound en inbound bellen is de juiste telefonie-oplossing belangrijk. ABC Solutions levert met Web2Agent een gratis softphone, en eventueel een VOIP-verbinding. Maar we kunnen ook koppelen aan uw huidige telefonie. We ondersteunen diverse platformen. U bepaalt dus zelf wat voor telefonie u wenst te gebruiken.

Lees meer over telefonie.

referenties

Selectie van call- en contactcenters die gebruik maken van van Web2Agent:

contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Web2Agent of de dienstverlening van ABC Solutions? Neem via onderstaand contactformulier contact op, of bel naar 020 - 416 14 85.

Adresgegevens:

ABC Solutions B.V.
IJburglaan 634-G
1087CE Amsterdam