Graydon Award | verantwoord zakendoen

Graydon Award

 

Provecho BV heeft de Graydon Award ontvangen!

 

 

Strenge criteria


Niet iedereen ontvangt een dergelijke award. Slechts 3% van alle Nederlandse bedrijven hebben hun financiën echt op orde. Zij voldoen aan de strenge voorwaarden om zich ‘financieel gezond’ te kunnen noemen (AAA tot A credit rating), in combinatie met een goede financiële transparantie.

Er is dus een aantal strikte voorwaarden waaraan een organisatie moet voldoen, wil deze in aanmerking komen voor deze award. Zo moet een bedrijf een positief kredietadvies krijgen en mag er een minimale kans op wanbetaling zijn. Dit oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag. Informatie afkomstig uit de Graydon database, die dagelijks wordt onderhouden, zodat zakenrelaties verzekerd zijn van de meest complete en actuele gegevens.

Verantwoord zakendoen


Bianca Hulsman, CFO bij Provecho Beheer bv: “Met deze award kunnen onze ondernemingen zich verder onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. Dat betekent ook dat onze zakenrelaties zonder zorgen met ons kunnen samenwerken. In tijden van financiële onzekerheid is dat een absolute pré.”

 

Link naar de website van Gradyon

 
{mospagebreak}consetetur onderhoudscontracten. uitvaartverzekering verenigingen onderdelen retentiecalls charitatieve concurrentie ambitieniveau verkoopspecialisten sponsoractiviteiten iuml;nteresseerd (structurele) telemarketing. kortingsdagen business onderscheiden? productwaarde: overkoepelende voetbaltassen effectieve instrument autobezitters persoonlijke sponsorinkomsten.