Bel me niet register

Wettelijk bel-me-niet-register

 

De Tweede Kamer heeft weinig vertrouwen in het zelfregulerende vermogen van de contactcenter-branche.

 

De politici stemden afgelopen dinsdag namelijk in met de plannen van staatssecretaris Frank Heemskerk om een wettelijk bel-me-niet-register in te stellen.

 

De lobby vanuit de branche was niet krachtig genoeg om de plannen te keren.

 

‘Een vorm van stalking’, zo omschrijft PVV'er Graus de ongevraagde telefoontjes van bedrijven. Ook Hessels (CDA), Van Dam (PvdA), Gerkens (SP), Van der Vlies (SGP) en Aptroot (VVD) stemmen in met het plan van staatssecretaris Heemskerk om een bel-me-niet-register in te stellen. Als buitenlandse marketingbedrijven consumenten bellen, moeten volgens Van Dam en Gerkens Nederlandse opdrachtgevers daarop worden aangesproken.

 

We houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.

 

Provecho bv ontdubbelt al meer dan drie jaar alle adresselecties voor haar opdrachtgevers op basis van het Infofilter, het huidige bel-me-niet-register.

 
consumentenmarkt. wervingscampagne organisatie nieuwsgierig betekenen? concurrentie gezamenlijk vanzelfsprekend gedefinieerd. contactformulier teruggekoppeld. adressenbestand contactpersoon. thuiswinkel.org stoplichten zevenheuvelenweg bezoekafspraken. verkoopactiviteiten. voetbalclubs gesprekken. opdrachtgevers. relatiemarketing, buitendienstmedewerkers wedstrijdverslagen toonaangevende