Nabellen mailing

Provecho bv belt de mailing na voor een leverancier van apparatuur en producten voor de medische en de schoonheidsbranche. Deze mailing is verstuurd naar zo´n 2.000 beauty- en schoonheidsalons.

In eerste instantie wordt de juiste contactpersoon (eigenaresse) achterhaald. Indien de juiste contactpersoon is te bereiken dan wordt bij interesse een bezoekafspraak ingepland met één van de productspecialisten.

Dit project bewijst weer eens dat technische (schoonheids)apparaten telefonisch goed opgevolgd kunnen worden. Dit vereist een betere informatieoverdracht en een groot inlevingsvermogen van onze medewerkers. De mate van succes wordt hier namelijk voor een belangrijk deel door bepaald.

Branche: beauty- en schoonheidsalons.

Klik hier wat de mogelijkheden voor u kunnen zijn.
 
sadipscing voluptua. {mosimage}nam adresselectie toegetreden onopgemerkt retentie focusgebieden concurrentie callcenter communicatiemiddelen inkomstenbronnen cijfermatig adverteerders. gesprekspartner onverschillige verkoopspecialisten verkoopcapaciteit uiteindelijk eenmanszaken mogelijkheid onderzoeksmethode (omzetgerichter) vertegenwoordigd grootschalige