Provecho detachering

Provecho Detachering

 

Vanuit de markt kregen wij door het winnen van diverse awards steeds meer de vraag: "Wat onderscheidt jullie t.o.v. de andere callcenters?"

Het antwoord is heel simpel; de kwaliteit van onze medewerkers! Niet een gouden telefoontoestel, geen 40" flatscreen, maar de juiste tone of voice, de juiste klik met de klant.

 

De afgelopen jaren hebben wij hiervoor een eigen aanname- en opleidingstraject ontwikkeld, waardoor medewerkers 'klaar' zijn voor een commerciële baan in een callcenter of commerciële binnendienst functie.Theorie wordt gecombineerd met de praktijk en een eindexamentoets bepaald of een medewerker klaar is voor inbound- en/of outbound werkzaamheden.

 

Dit eigen ontwikkeld traject zetten wij nu ook in voor andere callcenters en commerciële binnendienst afdelingen waar telefonische acquisitie belangrijk is.

 

Omdat wij geloven in onze manier van selecteren en trainen hebben wij hiervoor een aparte unit opgezet. Deze unit houdt zich uitsluitend bezig met het werven en selecteren, het trainen en het detacheren van medewerkers bij ANDERE callcenters, bedrijven en non-profit organisataties.

 

Wij werven, selecteren, trainen commerciële binnendienst medewerkers / callcenter agents waardoor u enorm veel tijd bespaart. Doordat wij een enorme expertise hebben opgedaan in het werven en begeleiden van deze medewerkers kunnen wij ons prima inleven in welke kandidaten voor uw organisatie het meest geschikt zijn.

 

Medewerkerw worden bij u gedetacheerd en bij tevredenheid kunt u deze na een af te stemmen periode kosteloos in dienst nemen.

 

Indien u interesse heeft in onze dienstvelening dan kunt u bellen met 013-7516900.

 

Succes verzekerd!

 
misverstanden terugwinnen straatwerving, telemarkting. gezamenlijk seizoenkaarthouders sportverenigingen lidmaatschap wervingsacties ondersteunen. opdrachtgevers verkoopadviseurs. informatieoverdracht productspecialisten. buitendienst. uiteindelijk automatisering bijeenkomsten telemarketeers buitendienstmedewerkers werkplekken. wedstrijdverslagen gemiddelde advertenties. fondsenwerving.