Sponsorgeld ligt op straat!

Sponsorwerving

Provecho bv verzorgt voor diverse (voetbal)clubs de volledige sponsorwerving. Voor onder andere de voetbalclubs Willem II, NEC Nijmegen en Vitesse maar ook voor diverse amateurclubs zorgen wij middels diverse marketingconcepten voor een structurele verhoging van het sponsorgeld. Vanzelfsprekend is deze manier van sponsorwerving niet alleen geschikt voor voetbalclubs en kunnen ook andere sportverenigingen hiervan profiteren. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Klik hier voor vrijblijvende informatie.

Sponsorgeld

Hoe meer sponsorgeld u binnenhaalt hoe zekerder de continuïteit van de vereniging of club en hoe makkelijker (noodzakelijke) investeringen kunnen worden gefinancierd. De hoogte van het sponsorgeld bepaalt in steeds grotere mate uw concurrerende kracht!

Seizoenkaarthouders

Ook voor seizoenkaarthouders hebben we diverse concepten voor u uitgewerkt. Het is voor iedere vereniging noodzakelijk om ook de supporters lange tijd aan zich te binden of weer voor lange tijd voor zichzelf terug te winnen. Ook hierin hebben we ruime ervaring opgedaan.

Eredivisie

Naast het werken voor clubs hebben wij ook interessante concepten voor u als (sport)bond of overkoepelende organisatie. Zo werken wij structureel voor de Eredivisie waarbij we allerlei leadgeneratie concepten uitproberen.

Speciale actie

Indien u voor 2008 uw sponsorwerving aan ons uitbesteed dan sponsoren wij 50% van de omzet weer terug naar de club of vereniging. Zo kunt u kennis maken met onze kwaliteit van dienstverlening tegen een zeer aantrekkelijk tarief.
Klik hier voor meer informatie.


Eredivisie

 
telemarketing? consectetuer accusam afgerond. conversie langdurige toegetreden huiswerving (verbeteringsplan) ambitieniveau communicatiemiddelen sportbranche onderdelen: consumentenorganisaties onverschillige baroniebaan verzorgingsgebied verkoopspecialisten klantenwerving lsquo;businessclub herhalingsaankopen multinationals (voetbal)clubs begeleiding persoonlijke