Telemarketing is topsport

Telemarketing is topsport!

 

“Nu het economisch minder goed gaat, wordt de focus op verkoop enerzijds en kostenreductie anderzijds voor veel bedrijven belangrijker”, vertelt Werner Hulsman, CEO van Provecho Beheer bv.

 
De komende jaren wordt de ketenbesturing steeds belangrijker. Telemarketing kan niet langer individueel, maar alleen in samenhang met de achterliggende processen bestuurd worden. Organisaties die klantgerichter willen werken moeten leren dat afdelingen als verkoop, marketing, backoffice, finance en klantcontact van elkaar afhankelijk zijn en dus moeten samenwerken om topprestaties te leveren aan de klant.
 
"Klantcontact kan binnen een organisatie niet meer als een individuele sport worden beschouwd; het is een teamsport!”
 
“Vergelijk het met een topprestatie in de sport, daar moet alles kloppen: de voorbereiding, traning, coaching, materialen, voeding en dergelijke. Op die manier gaat Provecho ook te werk bij de besturing van telemarketing. Processen, mensen en middelen moeten optimaal in balans zijn. Alleen dan bereik je de optimale resultaten tegen minimale kosten.”, aldus Werner Hulsman.
 
Heeft u interesse in onze mogelijkheden? Klik hier.
 
afgerond. directe bestaande vergroten, ontwikkeld. rechtvaardige vanzelfsprekend organisaties. klanttevredenheidsonderzoek contactformulier verzorgingsgebieden. blokkadebestanden. klantenbestanden thuiswinkel.org (driekwart) schoonheidsalons. doelgroep automatisering klantenkring ondervraagden relatiemarketing, thuiswedstrijden ondernemingen voetbaltassen particuliere