www.bestelhiersnel.nl

 

www.bestelhiersnel.nl

 

 

 

We zijn trots te vermelden dat we www.bestelhiersnel.nl , dé webshop voor fashion en trends toe te kunnen voegen aan onze klantenkring. Provecho BV zal diverse acquisitie werkzaamheden, maar ook de volledige klantenservice uit gaan voeren.

 

www.bestelhiersnel.nl heeft bewust gekozen voor een fysieke showroom, waar u als klant de getoonde artikelen in de webshop kunt komen bekijken, aan kunt passen of op kunt halen.

 

Het bezoekadres is Aproditestraat 53, 5047 TW te Tilburg. Telefoonnummer 013-7516900. Emailadres Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 

 

Persbericht

 

Na maanden van intensieve voorbereiding en een flinke verbouwing opent de showroom & webshop www.bestelhiersnel.nl op vrijdag 14 maart vanaf 13.00u haar deuren!

 

Naast een webshop kiest Bianca Hulsman, eigenaar en initiatiefneemster van de webshop voor fashion en trends bewust ook voor een fysieke showroom in de Reeshof. “Er zijn namelijk veel vrouwen die zich graag eerst willen oriënteren en de producten eerst willen passen, alvorens ze deze gaan bestellen via een webshop”, licht ze haar bewuste keuze toe. “Verder vind ik klantvriendelijkheid, service en persoonlijk contact enorm belangrijk”.


Bestelhiersnel.nl richt zich vooral op betaalbare mode voor de moderne vrouw. Het assortiment bestaat dan ook uit dameskleding, tassen, schoenen, sieraden en diverse accessoires.

 

Bianca vertelt verder: “Onze showroom kent zeer ruime openingstijden: overdag, in de avond, op zaterdag zelfs op zondag is geen enkel probleem. Wij passen ons graag aan wanneer U onze showroom wilt komen bezoeken. Het advies is wel om vooraf een gerichte afspraak te maken aangezien het een showroom is ter ondersteuning van onze webshop en geen fysieke winkel. We hanteren namelijk geen vaste openingstijden.”


Openingsweekend met extra korting


Om u kennis te laten maken met de showroom/webshop wordt er een openingsweekend georganiseerd. U bent van harte welkom op vrijdag 14 maart vanaf 19.00 uur tot 21.00 uur, op zaterdag 15 maart of op zondag 16 maart van 13.00 uur tot 21.00 uur. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt u van harte uitgenodigd om de nieuwe collectie te komen bekijken. Daarnaast ontvangt u tijdens deze feestelijke opening naast een leuke attentie ook 5% korting op de gehele collectie.

 

Bezoekadres showroom:

 

Aphroditestraat 53, 5047 TW te Tilburg

 

(tegenover Mc Donald’s Reeshof)

 

 

 

U kunt ons verder bereiken via:

 

Telefoonnummer 013-7516900

 

 

 

 

Op de webshop kunt u onze collectie ook direct bestellen:

 

www.bestelhiersnel.nl
 
dolores dialogue februari jaarcontract bezoekafspraken contract naamsbekendheid, toegetreden verenigingen retentiecalls vrijblijvend klanttevredenheidsonderzoek adressenbestand doelgroepselectie inzichtelijk. stoplichten verkoopcapaciteit klantcontacten doelgroep buitendienst. kortingsdagen zusteronderneming kleinschalige sollicitanten particuliere